Кількість
|
Вартість
|
||
|
За індикації на корпусі приладу ви відразу зрозумієте, коли м'ясо досягне потрібного ступеня підсмажування: слабкою (RARE), середньої (MEDIUM) або сильною (WELL DONE). Завдяки цьому ви можете легко зробити, як класичний стейк Рибай середньої прожарювання, так і стейк з кров'ю як в кращих ресторанах світу. Крім стейків в Bitek можна готувати птицю, рибу та овочі на грилі, а також вафлі і печиво, тонкі пироги і сендвічі. Залежно від використовуваних продуктів температуру нагрівання можна регулювати. Максимальний нагрів становить 240 ° C. Кришка гриля щільно прилягає до готуються продуктам. За рахунок цього вони прожарюються і пропікаються рівномірно по обидва боки. Під час обсмажування утворюється жир і для того, щоб страви виходили корисними і дієтичними передбачені спеціальні жолоби для стоку жиру в спеціальний піддон. Рифлені пластини забезпечують рівномірну обжарку інгредієнтів. Зручний контроль за приготуванням і тепло ізольована ручка для безпечного використання. Нагрівання пластин регулюється плавно, що дає можливість підлаштуватися під кожен продукт. Корпус даного гриля виготовлений з нержавіючої сталі, а тепло ізольована ручка не вимагає використання прихватки для безпечної експлуатації. Характеристики: Потужність (Вт) 1600 індикатор готовності індикатор нагріву Особливості: Ручки; З масляним піддоном; Знімна антипригарная пластина; Регульований контроль температури. Харчування: 220-240В Комплектація: Гриль документація упаковка